Canada here we come
Onze dag begon vroeg., om 9.07 uur gingen we met trein richting schiphol. Na een vlotte reis waren we rond 11 uur op schiphol. Tegen 12 uur waren we door de doune en konden we lekker koffie drinken. Om 14.55 uur ging ons vliegtuig van Air Transat richting Toronto voor een vlucht van ongeveer 8 uur. Hierdoor konden Marjo en Marjan de gehele serie van Maxima kijken, wij vonden dit een erg mooie serie.We zijn om 17.09 uur geland op Toronto, bagage ging lekker snel waarna we werden opgehaald door Helen en Peter en Rod. Na een korte koffiepauze naar ons huis en we deden nog even boodschappen. Schroken van de prijzen hier voor de boodschappen. Om half vijf jullie tijd gingen we proberen te slapen. Ons huis is ruim met 3 slaapkamers hier vermaken we ons voorlopig wel.Vandaag gaan we van onze eerste dag genieten,even nog bij komen, en wat boodschappen doen.Vanavond gaan we bij helen en pieter eten,Peter heeft ons kalkoen en groente en mashed potatoes beloofd. Groetjes Marjo en Marjan

Hoop dat jullie weer bekomen zijn van de prijzen van de boodschappen maar daar wen je aan, anders ga jullie toch lekker uiteten zoals vanavond al.
Toch nog een beetje geslapen vannacht? Wacht met spanning op de volgende blog.
Wens jullie een smakelijke maaltijd toe, lijkt mij ook wel wat.
Groetjes.
Ik heb nu het vakje voor mijn reactie gevonden.
Daarmee lig ik al voor op mezelf bij de cruise van Helen en de haren.
Op dit moment sluit ik me in lk geval aan bij de goede wensen van tot en met 29 juni.
GENIET🤩 !!
( reis in gedachten met je mee lieve Marjo😍)